top of page

Tarieven en vergoedingen

Ik hanteer de volgende tarieven voor integratieve kindertherapie:

 

  • Intakegesprek ouders – gratis

  • Therapiesessie en tussentijdse- en eindevaluatie ouders – € 90,00

  • Schoolobservatie, extern bezoek en nagesprek – € 110,00

  • Ouderevaluatiegesprek in de avond  – € 110,00

Vergoeding

De therapie wordt door de meeste verzekeringen vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijze. Informeer vooraf bij de eigen zorgverzekeraar voor welke vergoeding je in aanmerking komt.


De genoemde bedragen zijn de vergoedingen voor een consult van 50 minuten.

De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,90 per kilometer.

Let op!

Zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering alternatieve zorg. Klik op deze link om het overzicht van 2023 te downloaden (deze opent in een nieuw tabblad van de internetbrowser).
 

Praktische informatie

De kindertherapie vindt altijd plaats zonder aanwezigheid van de ouders; het intakegesprek en de tussentijdse evaluatie vinden plaats zonder het kind. Op deze manier kan ik de volledige aandacht bieden voor de klacht/probleem van het kind en/of van de ouders.
 

Wat betreft de duur van het traject. Het gemiddeld aantal sessies ligt tussen de vijf tot 15 keer. Eén sessie duurt 50 minuten. Hou er rekening mee dat in mijn praktijk geen wachtruimte is, dus kom niet te vroeg op je afspraak.

Van de therapiesessies kunnen video-opnames worden gemaakt. Deze blijven eigendom van Eigenwijzewereld; inzage is niet mogelijk. Deze beelden worden gebruikt voor verslaglegging en/of supervisie doeleinden.

Een goede start voor het gewenste resultaat!

bottom of page