top of page

Over mij

Mijn naam is Marcella Strick van Linschoten (1972). Ik stel mij graag aan je voor zodat je weet wie de persoon achter praktijk Eigenwijzewereld is. Familie en vrienden omschrijven mij als enthousiast, gedreven en open. Ik bied jou tijdens onze gesprekken een veilige setting; ben integer. En wat ik heel belangrijk vind is humor.

Bij mijn vorige werkgevers, politie en justitie, kwam ik in aanraking met kinderen (en/of gezinnen) die problemen hadden of in de problemen zaten. Het viel mij op dat het ontbrak aan individuele, persoonlijke aandacht voor die kinderen door opgelegde regelgeving of besluiten vanuit de politiek. Ik vond dit schrijnend en het ging recht tegen mijn gevoel in. Ik wilde graag bijdragen aan het bieden van een oplossing zodat de thuissituatie van veel van deze gezinnen verbeterd werd. Ik koos ervoor van werk te gaan switchen.

 

Als coach/therapeut en werk ik gedreven en enthousiast vanuit mijn praktijk “Eigenwijzewereld” voor coaching en therapie voor:

  • Persoonlijke coaching

  • Integratieve kindertherapie

  • Ouderbegeleiding


​Mijn werkgebied is de Bollenstreek, Kaag en Braassem en Haarlemmermeer. Ik help veel kinderen, jongeren, jong-volwassenen maar ook ouders/verzorgers. Dat geeft een groot gevoel van voldoening. Ik kan samen met mijn cliënten het verschil maken en een positieve wending geven aan een situatie die lastig is.

Zit jij met een probleem of heb je een hulpvraag voor jezelf, voor je kind/tiener of als ouder? Neem contact met mij op zodat we kunnen bespreken op welke manier ik jou of jullie kan helpen. Naast gesprekken kunnen we samen ook dingen ondernemen; veel is mogelijk. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Binnen in de praktijk: gesprek, creatieve bezigheden

  • Buiten de praktijk: fietsen, wandelen, suppen

  • In jouw thuissituatie: een gesprek op de bank of videogesprek online

Hartelijke groet,

 

Marcella​

In ieder individu zit een schat aan eigenschappen die van waarde is.
Voor jezelf. En voor een ander.

 

Obstakels die persoonlijke groei en ontwikkeling in de weg staan kunnen we verkleinen of zelfs weghalen.

Mijn missie

Als coach en therapeut voor kinderen (en hun ouders), jongeren, jongvolwassenen en volwassenen bied ik individuele therapie en coaching aan om meer grip te krijgen en handvatten te bieden bij bepaalde obstakels in gedrag of vanuit een aandoening.

 

Ik ben een mensenmens en werk vanuit mijn passie om anderen te helpen zodat zij beter in hun vel komen te zitten, beter met bepaalde obstakels om kunnen gaan. Mijn doel is voor iedere cliënt een fijne leefomgeving te creëren en ook voor de andere gezinsleden.

Mijn persoonlijke aanpak, waarin ik als onafhankelijke professional naar de hulpvraag kijk, zorgt ervoor dat cliënten zich in een veilige omgeving voelen waarin alle ruimte is om te zijn wie ze zijn. Binnen deze veilige setting bied ik jou de kans je persoonlijk te ontwikkelen en ik inspireer je. De basiswaarden van mijn coaching en therapie zijn vertrouwen, respect, integriteit.

R6_L7291.jpg
Our Mission
R6_L7258.jpg

Mijn visie

Ieder kind, iedere jongere, jongvolwassene en volwassene is anders. Iedereen is uniek. Sommige aandoeningen of gebeurtenissen staan een zorgeloze ontwikkeling of persoonlijke groei in de weg.

 

In de rol van coach of therapeut help ik iedere cliënt op een passende, individuele wijze zodat de toekomst na de coaching of therapie er zonniger uitziet. Zonder afbreuk te doen aan het individu; je bent goed zoals je bent en wie je bent. Bepaald gedrag is niet per definitie vervelend of lastig; draai het om en zie het als uitdaging.

Samen bereiken we de gestelde doelen!

bottom of page